Γίνετε συνεργάτης

Αν θέλετε μπορείτε από το eshop να δοκιμάσετε τα προϊόντα της εταιρείας και με  μια οποιαδήποτε παραγγελία, μπορείτε να μπείτε στο ClubLR και να παραλαμβάνετε όπου και όποτε θέλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε με μια έκπτωση  -15% . Είναι όλα ελεγμένα , πιστοποιημένα , ασφαλή και δοκιμασμένα μέσα από την πάροδο ετων

Αν όμως είστε ανήσυχο πνεύμα και ζητάτε κάτι περισσότερο τότε μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε μέλος του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών  στον κόσμο και να εργάζεστε στο αντικείμενο που σας αρέσει περισσότερο.

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Θέλετε περισσότερο ποιοτικό προσωπικό χρόνο ; Θέλετε μια καλύτερη ζωή ; καριέρα ;

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την LR HEALTH & BEAUTY.

Ένας συνεργάτης στην LR είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος αλλά χωρίς να αισθάνεται ποτέ μονη/ος έχοντας πάντα την υποστήριξη της LR σε κάθε βήμα   .


Υπάρχουν 3 επίπεδα που κάποιος συνεργάτης  μπορεί να επιλέξει :

1ο : προσωπική χρήση και εξοικονόμηση χρημάτων
2ο : επιπλέον εισόδημα ως έναν τρόπο παράλληλου εισοδήματος (part time)
3ο : καριέρα


Συνεργαζόμενοι με την LR, μπορείτε να αγοράζετε όλα τα προϊόντα με -30% έκπτωση , δημιουργείτε την δική σας προσωπική Επιχείρηση με έδρα το σπίτι σας, χωρίς  να έχετε το άγχος της ανάληψης οποιουδήποτε οικονομικού ρίσκου και επίσης αποφεύγετε κάθε κίνδυνο μέσω του μοναδικού Συστήματος Αμοιβών που έχει, αμοιβές που μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό από την LR .
Όταν γίνετε συνεργάτης έχετε το δικό σας ωράριο. θέτετε τους προσωπικούς σας στόχους και απολαμβάνετε αν εργαστείτε αρκετά τη δυνατότητα να αναπτύξετε ελεύθερα το Εισόδημα που εσείς  επιθυμείτε , που τo  επιτυγχάνετε χάριν στη δική σας εργασία , ενέργεια και ενθουσιασμό . Να οδηγείτε Πολυτελή Αυτοκίνητα που αποτελούν δωρεάν παροχές του Συστήματος Αμοιβών ,  μια δυνατή διαφήμιση και πόλος έλξης της δραστηριότητάς σας στο δικό σας κοινό. Μπορείτε επίσης παράλληλα να ζήσετε αξέχαστα ταξίδια Εκπαίδευσης και Αναψυχής σε μοναδικούς προορισμούς.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς το ρίσκο τα κεφάλαια τις υποχρεώσεις και τις Δεσμεύσεις που απαιτεί ο κλασικός τρόπος δημιουργίας επιχειρήσεων με ελάχιστο ή καθόλου επενδυτικό ρίσκο , χωρίς  να πληρώνετε δικαιώματα  franchise , χωρίς τα κλασικά έξοδα μιας επιχείρησης ( αποθήκες για προϊόντα , ενοίκιο , μισθοί υπαλλήλων κλπ) χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς , χωρίς διάρκεια σύμβασης , με μόνο έξοδο  για να γίνετε συνεργάτης την αρχική  αγορά ενός  πακέτου εξοπλισμού , μπορείτε να διαλέξετε ένα ερασιτεχνικό πακέτο  με 99 ευρώ (entry) ή ενα πιο επαγγελματικό με 199 ευρώ (profit) .Κάθε πακέτο (Entry ή Profi) χωρίζεται σε δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος αφορά ένα στάνταρτ εξοπλισμό, ενώ το δεύτερο αφορά προϊόντα που εσείς επιλέγετε, είτε για εξοπλισμό, είτε για προσωπική δοκιμή ή επίδειξη.

Θα μου πείτε ότι είναι πολλά 100 με 200 ευρώ  και δεν περισσεύουν  ,  μπορώ ξεκάθαρα να σας πω ότι σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ούτε σε έμενα περίσσευαν , σκέφτηκα όμως ότι για να δημιουργήσω  μια επιχείρηση θα χρειαζόμουν το λιγότερο περίπου 30.000 ευρώ έξοδα που δεν τα ειχα και χωρίς να γνωρίζω  αν η επιχείρηση θα έχει επιτυχία για να  τα πάρω πίσω ή όχι , κατάλαβα  όμως ότι αυτη ήταν μια μοναδική ευκαιρία και τελικά ειμαι πολύ χαρούμενος που επένδυσα αυτά τα 100 με 200 ευρώ  ( αντί των χιλιάδων ευρώ !! ) , σε μια εταιρεία με προϊόντα από κορυφαίους επιστήμονες και εργαστήρια με δοκιμασμένα και ασφαλή αποτελέσματα  μέσα από την πάροδο ετών

Γίνετε μέλος της LR , που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της υγείας και ομορφιάς .Οι συνεργάτες της LR προέρχονται από όλα τα κοινωνικά επίπεδα. Όλοι τους είχαν διαφορετικούς λόγους για να γίνουν συνεργάτες , αλλά έναν ξεκάθαρο στόχο: να βρουν προσωπική καταξίωση και απεριόριστες δυνατότητες μέσα από την LR , αναπτύξετε τη δική σας δραστηριότητα και να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα, γιατί με την LR, μπορείτε να τα έχετε όλα

 

Είστε έτοιμη/ος να ξεκινήσετε; Συμπληρώστε αυτή την απλή αίτηση Πατώντας ΕΔΩ και θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας.